Name:
Email Address:
No. Telefon :
Anda Berminat Untuk? : Turun Berat Badan
Tambah Berat Badan
Improve Kesihatan
Improve Kulit Muka
Kecergasan & Tenaga
Healthy Breakfast
Extra Income
Lokasi Anda?
Pernah menjadi Herbalife Distributor / Ahli?:

This form powered by Freedback

Thursday, May 23, 2013

WANTED! WANTED! JOM TURUN 'KG' MENANG RM1000

Bismillah...

Assalamualaikum semua :)

Bulan yang lalu, disebabkan permintaan beberapa orang downlines request untuk buat Weight Loss Challenge(WLC)  kat Bangi, jadi Syamil pun cakap kat aku "why not?" . Memandangkan group lain tak open untuk 'group lain'. Emmm..Sebelum ni kitorang pernah join WLC group Yana, tapi lepas Yana bersalin, Yana tak continue dah...agak sedih di situ. Hehe.

Dengan masalah tak cukup Coach, tak proper planning, Syamil teruskan jugak WLC bulan lepas. Alhamdulillah..contestant kami menang tempat kedua. Dapat RM500!! cashhh! woott woott....
Turun Berat dan Menang Duit Cash! Siapa taknak.... Dahla lemak hilang, badan makin reshaped, rasa makin sihat, yang paling best..bawak pulang cash! Alhamdulillah :-)

*semua muka happyyyyy dah loss weight + menang hadiah*

Gagal sekali tak bermakna gagal banyak kali. *ecewahhh* Syamil cakap kat aku nak buat season 2. Aku sentap kejap...macam kat bawah ni laa.. Sentap, tapi senyum. Syamil kan handsome. *okey sile muntah* 

HAHA. over gila bercerita.. So, lets focus next season Weight Loss Challenge nii!! Dengan ini, aku  ingin umumkan yang kami menjalankan Pertandingan Turun Berat Badan. Siapa yang berminat nak turun berat badan sambil ada kawan kawan yang support, dapat weight loss tips, dapat nutritional support, body analysis, meal plan provided....jom daftar untuk next season!! :)

Simple je syarat-syarat nak menyertai pertandingan ni. 

Pertandingan bernilai RM500, dan dengan pakej RM500 ini anda akan mendapat :
  1. Personal Coaching / Personal Mentoring (untuk PASTIKAN anda turun berat )
  2. Meal Plan (bergantung laju mana nak turun dan kesanggupan)
  3. Analisa Badan PERCUMA setiap 2minggu
  4. Produk Herbalife ( 2F1 + 1Tea 50g dan FREE GIFT)
  5. Celebration Fiesta with variety of foods...FUN!
  6. Banyak lagiiiiiiiii that will surprising you hehe
Dan yang paling BESTTTTT sekali untuk diumumkan  :


Haaa, ape tunggu lagi? Cepat-cepat hubungi nombor tertera di atas untuk kemasukan hehe.. Yang bestnya, WLC ni kita boleh tengok orang jadi sangat happy sebab yang dulunya berlebihan berat badan, kurang konfiden dengan diri, menjadi lebih yakin sebab ade peluang untuk memenagi pertandingan ni :) Pertandingan ni cuma berlangsung selama 4minggu. Give yourself a chance to change ...WHY NOT? 

 Season WLC tahun lalu menampilkan Kakak Ipar sebagai pemenang Tempat Pertama hehe. Tempat kedua dimenangi oleh kakak 'respon flyers' =)

 Antara pemenang-pemenang Weight Loss Challenge :)





Ammar Asri, kawan kami kat UIAM Kuantan dulu pun memenangi juara WLC. Hiksss ;)

*terms and conditions applied*

CONTACT US!
013-2751047 HAFIZA
013-9468784 SYAMIL

Tuesday, May 21, 2013

Puasa bersama baby-in-the-making :)

Bismillah...


Haaaaa....Aku rase aku sendiri nak tergelak tengok tajuk entry ni. "baby in the making" youuu :-) Alhamdulillah, syukur kandungan dah melepasi trimester pertama. Trimester kedua ni muntah-muntah alahan semua dah berkurangan. Tapi, aku kuat pening...migrain gitu, asyik rasa nak pitam je. Kalau seharian keluar rumah, memang boleh pengsan/pitam. Syukur, setakat ni takde berlaku. Hehe. Thank you suamiku yang selalu bersama sepanjang masa. Hihihi. 

Rejab dah pun merangkak beberapa hari, sentap kejap...cepatnyee masa berlalu, tak lama lagi Ramadhan. Maksudnya, daripada sekarang dah kene latih diri nak berpuasa semasa hamil. Soooo, tempat pertama yang aku akan bertanyakan ialah : Mr.Google. Hehe . Banyakkan research semua. Sepanjang hamil ni, boleh kira sebarang pertanyaan akan diajukan kepada Mr.Google lahhh. Banyak jugak feveret website hehehehe.. Sayang selalu gelakkan aku. Hehe. Sebab aku akan end-up.....

"Sayang..Sayang...orang ni cakap kan.......
"Sayang, Sayang....ni ha saye search dorang cakap kalau....." macam tu la antara dialog aku. Takpun...
"Sayang..Sayang..dengar ni jap boleh...tettt tett tetttttt...." Tabah jee Syamil layan kerenah aku:-) 



Tapi, sebenarnye nak cerita puasa bersama Herbalife. Tapi..tapi....kalau letak tajuk tu macam tak suspen. Haha......Insya'Allah, bulan Ramadhan akan datang ni akan menjadi kali ketiga Ramadhan bersama Herbalife. Alhamdulillah.. Tapi, kali ni pregnant. So, jom start praktis di bulan Rejab lagi. Bukan ibu mengandung jee yang kene start puasa dari sekarang... kita-kita semua k..kita-kita semua ;-) *wink*

Tapi, yang special kat sini, nak share dengan semua jom! ayuh! inikalilah! kita berpuasa bersama Herbalife..sebab aku ade kempen best untuk korang semua :

"SIHAT BERTENAGA DI BULAN PUASA, LANGSING BERGAYA DI HARI RAYA"

Bulan puasa adalah bulan paling terbaik nak 'format' badan. Bulan puasa adalah bulan paling senang nak TURUN BERAT badan jugak :-) Ruginye kalau taknak ambil peluang ni HeHeHe. Sebab aku turun 3kg and RESHAPE giler mase bulan puasa tahun lepas. Well, time tu lepas seminggu raya kiteeee kawennn! :D


INI Serius okey. Kenapa aku galakkan berpuasa bersama Herbalife?
  1. 10 HARI PERTAMA, 10% sel-sel badan jadi lebih sihat. 
  2. 10 HARI KEDUA, 40% sel-sel badan jadi lebih sihat.
  3. 10 HARI KETIGA , 60% sel-sel badan jadi lebih sihat.
Waktu ini lah kita nak bagi peluang kat badan kita jadi lebih sihat. Sel badan kita diperbaharui..and yang paling BEST, Herbalife ni memang Cellular Nutrition :-) Sangatlahhh rugi untuk orang yang rasa RUGI beli Herbalife . Bulan puasa boleh jimatkan duit belanja berbuka juga dengan Herbalife. Cube perhatikan orang-orang yang ke Bazaar Ramadhan tuu, mesti dua tangan kan juadah berbuka? HAHA....

EH korang jangan risau, Insya'Allah aku dan Baby-in-the-making  tak turun berat badan time puasa sebab untuk ibu mengandung ade MEAL PLAN lain pulak! . Haruslah bersahur like a KING dan berbuka like a QUEEN. Hihi. JOMM tengok bagaimana berpuasa bersama herbalife kat  bawah ni : 


Bonusnya, masa kita Solat Tarawih, perut kita tak terlalu kedepan, tak terlalu penuh..dan lebih selesa untuk beribadah. Alhamdulillah. Belum cuba belum tahu. Mudah sangat disediakan 1-2-3 je kite semua panggil ni! Haihh...rugilaa sape taknak cuba..tak tahu nak cakap camne...Serius best and lebih bertenaga! Dengan Izin Allah... 

Ni dah Rejab, ape lagi jangan terlewat decide nak nampak lebih sihat, lebih awet muda, lebih kurus di Hari Raya nanti. Hehe. Aku taknakla ade yang tengok tengok gambar Raya nanti...berkomen : 
"wehh tembamnye pipi aku.."  Mesti kita semua nakk..
"Wehh nampak muda la ko dalam gambar open hse raya tuu"
 Fiwitttt Hehe....

Ayuh...jom Sihat Bertenaga Di Bulan Puasa , Langsing Bergaya Di Hari Raya! 


Need a Herbalife Coach ?
FB/Twitter/Whatsapp/SMS/Call/Wechat

Hafiza 013-2751047
Syamil 013-9468784