Name:
Email Address:
No. Telefon :
Anda Berminat Untuk? : Turun Berat Badan
Tambah Berat Badan
Improve Kesihatan
Improve Kulit Muka
Kecergasan & Tenaga
Healthy Breakfast
Extra Income
Lokasi Anda?
Pernah menjadi Herbalife Distributor / Ahli?:

This form powered by Freedback

Thursday, February 7, 2013

syndrome kulit muka

Bismillah..

HAVE YOU HAD YOUR SHAKE TODAY?

Aku baru je design testimoni maru untuk kulit muka. Kadang-kadang tak sedar yang kulit muka sebenarnye banyak improved. Alhamdulillah.

Alhamdulillah. Thank you Allah for this amazing product. Herbalife :)
Dulu, masa zaman sekolah menengah, resdung sangatlah teruk. Sampaikan gatal-gatal tu terasa ke telinga, mata. Nak belajar memang susah giler. Pernah suatu masa parents aku pernah hantar ubat resdung kat Pak Guard SMKAKA :p
Hehe. Manjakan?. ok. *muntah* Masa masuk Matrikulasi, kulit aku licin je sebab aku konsisten gune toner muka yang claim kulit akan cantik anjal comel lotey. Once masuk UIA Kuantan...aku stop. Kulit aku, akhirnya bertukar jadi buruk giler :o Pelik kan? macam mane la suami boleh crush dengan aku. Bhahaha. 

Finally, found that Herbalife bukan je bantu turun berat badan rupenye...Bile serius buat bisnes, and attend more trainings...Herbalife is NUTRITION. Dengar cakap coach, and apply kan segala ilmu tentang acne skin treatment by using Herbalife products. Alhamdulillah. I'm a happy kid now! heee. Sekarang ni, kalau muka pakai bedak, tak selesa sangat. Husband pun mcm tengok tak senang sebab ade bedak la, blusher la. Tapi, biasala wanita kan..suke sgt terpengaruh. =)

So, anyone ade skin problem? acne problem?
One more thing, aku sangat-sangat teruja tengok testimoni seorang sister ni...Alhamdulillah, herbalife mengubah kehidupan beliau sekarang..


Terkesima tak?

Allow me to help you :)