Name:
Email Address:
No. Telefon :
Anda Berminat Untuk? : Turun Berat Badan
Tambah Berat Badan
Improve Kesihatan
Improve Kulit Muka
Kecergasan & Tenaga
Healthy Breakfast
Extra Income
Lokasi Anda?
Pernah menjadi Herbalife Distributor / Ahli?:

This form powered by Freedback

Thursday, September 27, 2012

How do I Improve My Skin?

Bismillah...

Entry ni di-request khas daripada suami tersayang. hehe. Sebelum ni, maybe aku selalu share testimoni aku tapi aku tak explain details how did herbalife can helps you to improve your skin complexity problem. =)
Kalau orang/kawan-kawan yang kenal aku rapat-rapat atau selalu meets up dengan aku, tentu korang realize improvement skin aku kan? hoho. Kalau korang tak realize, jom tengok semula gambar-gambar lame. huuu..


Kalau orang yang kenal aku sekarang, yerlah, sekarang dah cantik kan? haha. *puji diri sendiri* Alhamdulillah. Thank you  Herbalife :) 
Still Tak PERCAYA? aduyaii. aku rase ni gambar paling mantap sekali untuk dipertontonkan jerawat-jerawat ku ni. Dulu, aku malu sangat nak ambil gambar. Rasa low confident sangat. So, dont worry, if korang nak improve jerawat, and you need my coach, please contact me 013-2751047 Hafiza.
Jom tengok gambar lain pulak? tlg focus tgk jerawat kt muka aku tu je yee...HAHA. Gambar kat bawah ni mase dah 2-3bulan consume few products Herbalife seriously.Masa awal 2011.


Gambar yang bawah ni pulak nak menunjukkan tak suke orang curi curi amek gambar aku sebab tu muka masam je. Sebab aku tawu ade jerawat. Huhu :(

But, Alhamdulillah..with this amazing nutrition. Again, NUTRITION. Jerawat makin berkurangan, resdung dah sangat-sangat jarang, memang improve gile! Parut kat muka pun, slowly makin dissapear/menghilang. Happy :)

Kalau orang tanye aku, ape yang aku buat sampai kulit muka aku makin lame makin improve? "Ape yang ko pakai fiza?" Aku akan jawab, aku gune Herbalife! YES. Herbalife INNER Nutrition yang banyak membantu sebenarnye, bukannye OUTER Nutrition. Yang penting sekali, FORMULA 1 SHAKES, ALOE CONCENTRATED & OMEGA 3 FISH OIL mesti ade dalam senarai untuk improve kulit muka. hehe. 


Sebab Herbalife shakes is a complete nutrition. Takde minyak, takde lemak, takde kolestrol, takde bahan pengawet dan sbg. Herbalife shake cukup penuh dengan protein, vitamin, mineral, antioksidan, amino acids, phytonutrients. and kesimpulannye, its a complete nutrition. So, why not? you have a choice. Make a choice. Decide. You are what you eat! 

Untuk OUTER NUTRITION,  aku akan sedaya upaya untuk kekalkan 3 step penting ini : cleansing, toning and moisturizing. By following this steps, you can keep your skin glowing natural beauty all day every day! tak percaya tanyalah suami aku. bhahaha. *poyo* Herbalife punye skincare memang terbaik, walaupun kesan yang agak slow..tapi sgt berbaloi up to day! Akulah customer yang berpuas hati. Sebab, before this, ive spent a lot to skin care and facial and I just realize, kesihatan dalaman lagi penting daripada luaran. So, renung-renung balik ape yang kita makan tuu bolehke bagi kulit kita bersih? cantik? Air kita cukup tak setiap hari? Allow me to coach you if u need my help. Insya'Allah i will provide you the best. Tolongla terhegeh-hegeh contact aku. haha. Aku suke :D


Dah cukup 3steps above? Malam-malam rajin-rajinkan gune Herbalife punye Clarifying Mask & Moisturizing Mask. Kalau kulit berminyak + berjerawat, elakkan atau kurangkan penggunaan Moist. Mask ni.Tapi, Moist. Mask ni buat kulit muka lagi glowing and shining. hehe. Both are my Feveret! selalu ajak suami pakai sekali. HAHA. *_*

Yang seronoknya dalam herbalife ni, im not the only one who improve skin sorang-sorang. Ade ramai lagi yang improve skin sebab mereka ubah cara pemakanan mereka. Paling kurang, mesti mereka-mereka ni jarang sangat dah nak makan makanan yang tak sihat. Bukanlah 100% avoid. We are human..kadang-kadang nak makan kek, cheese. haha..etc. ;)










Bukan nak berlagak, just nak share, Maybe its time for you to gain your self confidence back?
Yes, I'm willingly to coach you babe! escpecially yang perempuan hehe :)

Wednesday, September 26, 2012

ke negeri China menuntut ilmu

Bismillah..


Hai! I baru balik dari Hongkong-China-Macau menuntut lebih ilmu untuk menjadi coach yang lebihh baikk!
HAmekk kauuu..sampai ke negeri China ktorg menuntut ilmu. Kami memang suka ikut cakap orang tua-tua. hikkk ;p

I admit I have time, but I dont spend time to upload all the pictures. Haha. Sebab, Syamil dah upload most of the pictures kot. So anyone yang nak tengok-tengok gambar travelling kami, boleh lah tengok FB Abdullah Syamil Ahmad :) my beloved husband. Ngee :D

Waitttt!!

Tadi, aku pergi follow-up customer kat Tadika tempat beliau kerja.. Customer tuu nak lose weight.  Nama Kak Ju. And cuba teka kak Ju dah turun berape KG?? kak Ju tak Turun Berat badan pun! -.-"
So, no worries. We are coach. . As a coach, aku nasihatkan beliau and give few motivations as she mentioned REASONS kenape last 2weeks kak Ju tak dapat result!? 

       "Fiza, akak banyak sgt attend open house and banyak sgt makann..takutla nak
         timbang"

Lepas timbang2,terbukti!! Kak ju memang takde penurunan" haha...

       "Akak nak start semula, bagi akak shake and whey protein k...shake tropical " 

       "Akak kan, harituu tiap2 malam mesti nak minum white coffee and susu manis..
        ishh akak rase sebab tuh laa tak turun berat badan..huhu..ni pun akak minum soya
        plak ..soya ni akak buat sendiri taww"

Cubalah...korang bayangkan....Agak-agak if korang minum 1gelas air teh tarik/teh susu/teh ais jenis-kedai-buat..berapa banyak sudu gula yang dorang letak? banyak okey! at least-atleast 2SUDU BESAR! bagi kaww kaww manis punya pastu letak ais. Sedap? Nanti kalau jadi mcm gambar bawah ni? Huuu


DUA SUDU GULA ITU MENAKUTKAN SEBENARNYA! 
SATU SUDU SUDAH MENCUKUPI! KURANG ADALAH LEBIH BAIK! 

Kemudian, tabiat ini diamalkan hari-hari selama 5tahun..kalau berat tak naik 5kg paling kurang, atau tetibe ade diabetic or dah kene warn dengan doktor suruh turunkan berat badan atau kurangkan gula. Huishhh aku yang cuak. Sebab I have more than 5customer yang menyerah diri nak turunkan berat badan with Herbalife  just because "Doktor suruh TURUNKAN BERAT".  -.-"

Why NOT? Give a chance to yourself untuk kurangkan/elakkan pengambilan gula dalam hidangan harian..by REPLACING + ADDING our Herbalife Teamix in your plain water :) Heeee :)

Teamix ni memang terkenal dengan fungsi-fungsi LUAR BIASA nyeee...dahla ANTIOXIDANT, lepas tuu boleh BURN FAT, lagi pulak tuuu CLEANSING yangg perghh habis semua lemak tercair dan terkeluar..so cepatla kita nak lose weight, DETOX DETOX pun berlaku. DETOX yang paling selamat and the best okey..yang paling best u gain more ENERGY ! ^_^

To Lose Weight is not easy, even you have the best product, So, I can coach you by providing motivation and coaching for you! chill! 

Allow me to coach you. Janganla malu-malu...haha. :D




and yes! not to forget :