Name:
Email Address:
No. Telefon :
Anda Berminat Untuk? : Turun Berat Badan
Tambah Berat Badan
Improve Kesihatan
Improve Kulit Muka
Kecergasan & Tenaga
Healthy Breakfast
Extra Income
Lokasi Anda?
Pernah menjadi Herbalife Distributor / Ahli?:

This form powered by Freedback

Thursday, August 9, 2012

Catch my heart!


Bismillah...

EH! Tetibe je entry start dengan gambar papa dan mama. Tajuk CATCH MY HEART! =)
Yup, entry ni ditujukan khas buat kedua ibu bapaku..terutama buat ayahanda tercinta. Eh! Mama, I love you too ;) 

Me : "Papa, boleh tak nak pinjam RM4000? Nak buat bisnes Herbalife.."
Papa hanya berdiam sahaja. Mama cakap, kalau papa diam, tandanya setuju. 

Lepas tu, dipendekkan cerita, aku dan mama pun jadi SUPERVISOR! yes. to start Herbalife Business, the best position is SUPERVISOR!. kene jadi SUPERVISOR! Masa ni, yang support bisnes Herbalife kami,  cuma my sister Kakyung dan Syamil je. Orang lain dalam rumah semua musuh ketat. (kecuali pembantu rumah). Walaupun papa bagi pinjamkan Modal untuk start the business, tak bermaksud papa suka Herbalife. So, bile ade downline yang mengadu masalah-masalah pasal herbalife bisnes/produk, aku cuba untuk mendengar dan bagi sharing yang aku mampu je. Sebab, setiap orang akan ada story sendiri HOW they start the business... =) Jangan rase down bile parents TAK NAK start produk...sebab dulu..papa pun camtu. HAHA. 

Me : "Papa, minumla shake ni...bukan untuk turun berat badan, untuk kesihatan jugak taw!" =)
Papa : "Hishhhh...ape bagi papa minum chemical-chemical ni...papa taknak."

>_<"

(Dont Give Up! Dont Quit! Dont Give up! Dont Quit!) 

Tapi siapa sangka, Papa never miss his Shake nowadays! ALhamdulillah. TQ Allah =')



*entry ni belum habis citer lagi....arghhh! POST jer lah! *_* Sebenarnye nak cakap......PAPA & MAMA tetap dihatiku. Thank You Pa, Thank you Ma...you helped me a lot to achieve one of  my DreamList . kihkih. *kish*