Name:
Email Address:
No. Telefon :
Anda Berminat Untuk? : Turun Berat Badan
Tambah Berat Badan
Improve Kesihatan
Improve Kulit Muka
Kecergasan & Tenaga
Healthy Breakfast
Extra Income
Lokasi Anda?
Pernah menjadi Herbalife Distributor / Ahli?:

This form powered by Freedback

Tuesday, July 10, 2012

SUCCESS STORIES

Bismillah..
Semalam mase aku type-type entry ni, tibe-tibe laptop aku hang....so pagi ni, bile aku cek balik..rupenye entry tuu tak di-save kan oleh Blogspot ni. okey, sedih. *mengadu*

Dah lebih setahun aku coach orang turun berat badan, naik berat badan, improve kesihatan dan improve skin!! *like me* *clap!clap!clap!* Alhamdulillah, thank you Allah, thank you Herbalife for this amazing NUTRITION!! In Herbalife, kita boleh jumpa dengan ramai orang yang sememangnye HAPPY dengan mereka punye SUCCESS STORIES. Alhamdulillah. Alhamdulillah... Aku bukan lah nak berlagak, tapi excited sebenarnye escpecially dengan family sendiri punye TESTIMONIAL. hehe =)

Dulu, cik Hafiza ni gemok...2007 start diet with herbalife and part time exercise/aerobic...Alhamdulillah, selepas 8bulan total lost 20kg! Dah maintain berat badan almost 4tahun. yeay!! TERBUKTI Herbalife berkesan menurunkan berat badan secara ideal dan kekal. UNLESS kau start makan macam 'gajah' semula, memangla berat badan naik semula macam Gajah jugak. So, jaga-jagalah pengambilan pemakanan di usia muda ni. Eh...TUNGGUUUU nanti keluar testimoni bersama Suami pulak. hehe :D




Mase 2011, kulit muka aku getting worse sebab duduk Kuantan macam stress gila dengan panas and tertekan dengan perasaan buruk diri sendiri iaitu Malas Belajar. hoho. So, kulit muka non stop tumbuh jerawat dan parut muka bertambah, Dah cuba bermacam-macam produk kulit. Alhamdulillah, konsisten jage makan and consume ALOE, TEA, SHAKE, OMEGA3, SOOTHING GEL, and other Herbalife Products Skin care yang lain...tadaaaa!! thank u Allah. thank you herbalife! HERBALIFE my choice. hehehe



Haaa...Ni Puan Hardiana, kakak aku yang paling understanding and matured sangat. Love her so much. Love her kids too! Tengoklah, hasil daripada 2orang anak, badan beliau membesar seperti belon. Tapi, dengan nutrisi Herbalife yang luar biasa ni, cume gantikan breakfast dan dinner dengan Shake yang lazat, 

HARDIANA TURUN 16KG DALAM PANTANG. 



Yang best sekali kalau korang tengok gambar yang dekat atas ni, HARDI ni lepas turun berat badan, tendency untuk terlelap semasa memandu kereta dahh takde lagi! . Alhamdulillah. Badan rase lebih ringan, segar, Lemak dah berkurangan, Energy bertambah. Ape yang beliau buat? SAME JE macam orang lain buat. Dengan program turun berat badan bersama HERBALIFE, cuma gantikan sarapan pagi dan makan malam dengan herbalife shake. Simple kan? Sedapppppp pulak tuh! hehe


Ini kakak ipar saya. Muka beliau sangat sweet. Dulu, mase beliau kawen dengan abang Hardi saya, beliau kurus je. Tapi, lepas kawen, ikut GAYA PEMAKANAN abang aku tu, kak Fizah jadi seperti dalam gambar bertudung pink sebelah kiri. hoho. Tapi, selepas konsisten minum Herbalife selama 2bulan, kak Fizah turun 9kg!! pergh. sekarang kaki kecil, pinggan kecil, body RESHAPE gila. Yang plaing MANTAP sekali, Khalish anak kak Fizah pun minum shake macam Dad and Mummy dia. SHAKE STRAWBERRY yang menjadi pilihan hati pulak tuh. haha. =)

Gambar kat atas ni gambar paling HOT! Umur baru 55tahun. hehe. Alhamdulillah, selepas berjaya dipujuk oleh Upline beliau sendiri, Puan Rahimah...mama pun start program sihat dan bertenaga dengan herbalife. Happy dan bersyukur, mama papa lebih sihat dengan gaya pemakanan diorg sekarang. Alhamdulillah. 
*Cube perhatikan gambar tengah-tengah (atas dan bawah)...fokus kepada perut mereka. hehe. 
Walaupun, mereka ni tak turun berat badan banyak-banyak, tapi mereka merasa badan LEBIH SIHAT dah cukup gembira buat hati anak-anak.  


Insya'Allah, bulan Ramadhan yang akan tiba ni, kami sekeluarga akan bersahur dengan SHAKE Herbalife. Anda dan keluarga bagaimana? BERMINAT untuk menyebarkan nutrisi Herbalife kepada ahli keluarga anda dan sanak saudara? 

"SIHAT dan BERTENAGA di BULAN PUASA, 
CANTIK dan BERGAYA di HARI RAYA"


HUBUNGI :
Fiza 013-2751047
Syamil 013-9468784