Name:
Email Address:
No. Telefon :
Anda Berminat Untuk? : Turun Berat Badan
Tambah Berat Badan
Improve Kesihatan
Improve Kulit Muka
Kecergasan & Tenaga
Healthy Breakfast
Extra Income
Lokasi Anda?
Pernah menjadi Herbalife Distributor / Ahli?:

This form powered by Freedback

Monday, February 6, 2012

GO GO SPECTACULAR!!

Bismillah....

Terkejut tengok blog sendiri....dah lebih 2bulan rupenye tak updet blog. huhu. Agak kecewa dengan diri sendiri. Sebab, kakyung pernah bgtawuu..."jangan MALAS!, nanti REZEKI pun MALAS datang"

Alhamdulillah, welcome February! New Semester..and Insya'Allah will be the last Semester for me. Doakan yang terbaik =')
 
Alhamdulillah. Alhamdulillah. bulan depan genap lah setahun aku dalam bisnes Herbalife. AMAZINGGG JOURNEY!! Kami berpeluang ke Bangkok, Korea, Singapore, dah merasa FREE VACATION from Herbalife..naik ROYAL CARRIBEAN CRUISE....sangat-sangat amazing. The best part is..Papa, Kakyung, Angah dan adikku Iji adalah bersama-sama kami!! dalam bisnes herbalife nih. Alhamdulillah. JOMM orang Melayu, sama-samalah kite jadikan BISNES punca rezeki di atas muka bumi ini. Kenapa BISNES yang aku pilih? Ini sendiri diakui oleh Rasulullah SAW sendiri. Bisnes merangkumi 9/10 punca rezeki. 
Event Herbalife yang paling semua orang tengah tunggu tunggu sekarang....ialah....
SPECTACULAR 2012!! 
If anda serius nak buat bisnes Herbalife nih, WAJIB untuk anda hadir ke Spectacular....and Spectacular nih cume ade sekali setahun je. kalau anda tak pergi, anda melewatkan kejayaan anda selama setahun!! Bukan aku cakap, ni orang-orang yang dah berjaya dalam herbalife yang cakap. So, nak berjaya? kene ikut cakap orang yang dah berjaya!! SAY YESSSSSS to SPECTACULAR!!! (tiket Early Bird dah pun SOLD OUT!! but no problem..selagi anda mahu!! tiket Angryy bird lak sekarang. hehe. boleh tanye Upline mcm mane nak beli)

 


GUEST SPEAKER plak? CHAIRMAN'S CLUB MEMBER!! Chairman's Club member nih ade 5 Presiden's team (first line) yang setiap orang income at least RM100k sebulan..banyaknyeee T__T Tak salah pun nak jadi kaya, sebab bile kite kaya, kite boleh bantuuuu ramai orangg...and give back to communities..  Income Chairman's Club member ni.. RM500k paling kurang.. fuhhh fuhhh..fuhh...Luar Biasa...Income Executive Pres Team pun dah RM200k sebulan...apetah lagi beliau ni. tapi sangatttt humble. aku pernah pergi training beliau kat Hotel Istana,KL....tak sabar sangat2 nak dengar training daripada beliau lagi!! 


Alhamdulillah sekali lagi...sebab kami dah pun berjaya tukar pin daripada World Team to Active World Team!! and the best parttt kami dah qualifyy Party with tema ala-ala 70-an, dah qualify LEADERSHIP training kat SPECTACULAR!, dah qualify HERBALIFE LIFESTYLE DAY jugak!!!  

Kenapa ktorg nak sangat2 qualify LEADERSHIP TRAINING? Sebab aku nak sangat-sangat improve diri aku...yang aku tawuuuu...I HAVE TO QUALIFY FOR HIGHER LEVEL TRAINING!! I HAVE TO! MUST!! sebab Puan Rahimah(upline kami) selalu cakap...."dekat Higher Level Training nih...dorng akan ajar mcm mane nak build attitude, more to self development...and banyak lagi yang dorg akan ajar untuk menjadi seorang leader .." YESSS!! that is what Im looking for! semoga Allah berkati kami semua..ameennnn...ALHAMDULILLAH =') Thank You Allah. Dah qualify pon...rase macam nak masuk exam plakk tunggu Spectacular nih..phewww phewww.

And, not-to-forget, aku harap semua downline aku...team aku..semua pergi Spectacular ni, dan dapat manfaat & kebaikan daripada event ini...grab as many as you can!! Dedicated escpecially to :
-Awatif
-Mimi
-Mus
-Fakhrul
-Jamil
-Mak fakhrul,
-Makcik-makcik fakhrul
-Sepupu sepupu fakhrul
-Angah dan Kak fizah
-Abg min dan Kak Yati
-Nurul Damia
-Lizana
-Meng
-Daus
dan..insya'Allah more WILL come!!! =)

SO again, ARE YOU LOOKING FOR SOMETHING THAT CAN CHANGE YOUR LIFE?
Please allow me to HELP you...Insya'Allah....