Name:
Email Address:
No. Telefon :
Anda Berminat Untuk? : Turun Berat Badan
Tambah Berat Badan
Improve Kesihatan
Improve Kulit Muka
Kecergasan & Tenaga
Healthy Breakfast
Extra Income
Lokasi Anda?
Pernah menjadi Herbalife Distributor / Ahli?:

This form powered by Freedback

Tuesday, November 15, 2011

Outer Nutrition Herbalife! *PROMOTION*

Bismillah...

Ohhhhh ini entry sangat BEST~!

Kepada semua customer aku, dan bakal-bakal customer aku, kat sini nak annouce promotion! yay!
Herbalife Outer Nutrition. Bestttt sangatttt produk-produk Radiant C. Antara produk terawal yang masuk kat Malaysia dulu. heee =)


Herbalife ni memang complete nutrition lah..tak tau nak cakap camne dah...Nutrition for skin pun adeee wahh! =)
Kalau ade di antara anda yang inginkan kulit lebih glowing, brighter, cerahh dan pori-pori lebih tertutup....jangan ketinggalan untuk mendapatkan produk luaran herbalife nih! oh yeah!
Kepada kawan-kawan sekitar UIA,Kuantan...atau2 anda2 semua yang berada di Kuantan, boleh call-call/pm/msg/email untuk mendapatkan percubaan semua produk di atas secara percuma!!! I will wait okay! hee=)

JOM JOM kite tengok satu persatu produk kat atas ni..Nak dapatkan asing-asing pun boleyh hehe..

Radiant C Body Lotion!

Membantu melindungi kulit daripada cahaya matahari...ade SPF 15. which is good for daily use! 
Mengelakkan kulit rosak drpd terkena UVA/UVB rays =)
Dan best skali....boost antioxidant protection..so, kulit tak mudah tua atau mengedut.erkkk :)

Radiant C Daily Facial Scrub Cleanser
Oh ini sangat best bagi yang inginkan kulit seperti pengantin-pengantin pasangan herbalife di entry sebelum ni!!  Yang ni untuk orang yang palinng-paling malas nak basuh muka! haha.  sebab basuh skali perghhh semerbak..wangi bau orange menusuk hati. (hyperbola sungguh!) Okay! best =) tak tipu.  Sesuai untuk orang yang nak kulit bersih dan bebas daripada jerawat!. Sebab skrub dia lembut jeee tak musnahkan jerawat batu anda.(Nanti aku refer lain untuk kulit bejerawat k). Membantu mengelakkan kulit kite nampak tak bermaya..sebab ade vitamin C kan! wahh selamat dan jimat! Tak lupe, mengelakkan penuaan lalalala.Orang herbalife memang semua awet muda la...walaweh :)

Next!

Radiant C face Quencher


My best friend nih! Si dia pun suke ni jugak...em em..dia cakap ni wangi! haha. Lepas tuh, best giler, kalau ngantuk-ngantuk dalam kelas, dalam kereta, muke penat ke nak pegi jumpe customer...terus spray-spray face quencher ni kat muka...oh dear, it is soooo refreshing..wangi, dan bagi kite instant hydration kat muka taw3. It is a COOL face quencher babe..that give your skin COOL antioxidant burst! serius best =)) Untuk orang yang suke pakai make-up lagi untung..sebab, itset your make up for longer wear.. oh yeah! :D


Radiant C Daily Skin Booster

OK! yang ni gambar duk kat atas oren oren tuh...sekarang jugak rase nak pegi sapu kat muka bile tengok...
Booster nih lembut sangat bile pakai macam baldu!! SERIUS..Membantu mengurangkan kedut-kedut kat muka! Pastu, membantu menutup pori-pori kat muka...Lepas tuh, sekaligus IMPROVE skin texture!! TERBAEK! =) Name pun Radiant C, ade vitamin C...so takpayahla susah-susah nak cucuk2 vitamin c..ke hape bagailaa.! eeewww! huhu. Herbalife shake pun dah ade complete nutrition! kan3! :) Bonus, protect against free radical!! Ngeh3..terbaik3!!

OH lupeeee....Sejak akhir-akhir ni, ramai jugak yang tegur muka aku nampak kurang berjerawat dan lebih bersih!! hehe.*thank you!*. haaaa..Nak tawu tips? PM/Call me. I appreciate it! Ni testimonial aku sendiri..Dulu-dulu kulit aku adalah teruk sebegini...erkk! *malu sungguh!*

BEFORE

AFTER

TESTIMONI Radiant C daripada kawan lelaki sendiri :


*Eyh nampak tak? boleh bace? hehe.
He mentioned that...sangat sesuai untuk kulit yang mudah sunburn =)

Anything to ask me..here my contact no ::
013-2751047(female) / 013-9468784(for male)
Facebook: HAFIZA HARIS

Monday, November 14, 2011

Herbalife Bride. Weee =)

Bismillah.


Adakah anda bakal  menjadi seorang isteri atau suami dalam mase terdekat nih? Kalau YA, sila baca sampai habis entry ni. =) Herbalife Bride ni untuk orang yang memang short in time, tapi seriously nak kurus + cantik on their Wedding Day! Semestinya, menggunakan Herbalife product all out! wowwww! Aku nak! Aku nak! (tetibe jeee)

Memandangkan mase kenduri akikah anak buah aku haritu, kawan sekolah lama aku Lina & Mirah datang menyinggah! And guess what? Dua-dua tunangan orang dan bakal berkahwin tak lame lagi!! Dua-dua risau pasal berat badan! ahahaha. So, to make it clear. Aku keluarkan entry khas ni untuk korang =)

Kat entry ni, aku nak share testimoni-testimoni pengguna Herbalife yang dah kahwin jugak! Boleh buat kesimpulan sendiri, tapi kesimpulan aku...mereka semua sangat cantik lagi-lagi dengan menggunakan Herbalife produk as daily consumption sekarang ni =)

RUDI & IKA 
24tahun
Start consume Herbalife sebelum kahwin lagi waktu belajar kt unisel mase umur 21tahun, Sekarang, dah lebih 3tahun gune Herbalife =)


IJAN & LIN
Start consume herblife product sebelum kahwin jgak. Now maintain sihat, slim, dan ceria =)




YANA & IMAN
23tahun
Yana dah gune herbalife lebih 5tahun. wowww...muka sangat gebu glowing! =) *jeles*



KAK AIN & ABG MUSAB
Same cantik same padan. Abg Musab lost more than 20kg in few months je sebab nak kahwin mase tu!
wowww =)



AMALINA & ABQARI
22tahun & 23tahun
Herbalife consumer dah lebih 3-5tahun. Menggunakan Herbalife as a nutrition during pregancy and breastfeeding also! Herbalife for ALL!!




 MARYAM & HAFIZ
Same cantik same padan!! wahhhhh =)



YUS & ATIE
Memang pengguna Herbalife sebelum kahwin..sekarang, Parents-to-be!! Still comsume Herbalife. takde ape-ape masalah =)



KAK NADIAH & ABG FIRDAUS
Gune Herbalife dah lebih 3tahun. Kulit muka glowing, badan maintain...even sekarang dah beranak dua jugak!! wahhhhh =)




NANI (bride-to-be)
22tahun- UIA Opto
p/s: makin nak kawen maken serious nak lose weight! hakhak




OKAY! Aku dah penat share testimonial kat sini. Herbalife sangat besttt. Mengubah kehidupan ramai. Dulu gemuk, sekarang kurus. Dulu keding, sekarang mantap!! Dulu berjerawat, sekarang glowing. Dulu tembam, sekarang comel. Dulu kene buli, sekarang orang cari . He He =)
Alhamdulillah.Alhamdulillah. Thank You ALLAH. Thank You Herbalife!!

Interested to know more about product
Boleh PM/call/mesej/email saye =)

Sunday, November 13, 2011

Nak kurus! Nak turun berat badan! Nak diet!

Bismillah..


Banyak sangat aku dengar orang sekeliling aku cakap-cakap camnih. Well, Herbalife adelah pilihan yang terbaik untuk korang! Percayalah! from womb to tomb. Everyone CAN use it! Sebelum aku consume Herbalife, aku dah cuba macam2 produk kat pasaran tuu..mak aku pun same. But end up,duit habis, badan tak kurus! rugi sangat-sangat. Aku pernah nak masuk slimming centre pun ade..Aku ingat lagi time matrik, phewwww nasib baik tak kuruskan badan kat situ. Mesti duit habis, badan tak kurus jugak! =(

kenape HERBALIFE?
Fakta terbaru Herbalife....dah ade 70 million SATISFIED  clients!! wowwwww

The Best Doctor yang mendapat anugerah doktor terbaik di Amerika pun join Herbalife!! WOWWW lagi!


 Produk Herbalife yang simply amazing.... A PROVEN WAY TO BETTER WEIGHT MANAGEMENT!~

BASIC NEED :  shake Formula 1 yang kanan skali tu. perghhh! terbaekk =))

 HOW to USE? Simple je....macam jadual kat atas ni! =)


BUT, the most important thing..kene IKUT cakap COACH anda. For sure, u will get the best result for yourself...and LAGI BEST, Herbalife bukan saje untuk LOSE weight, tapi GAIN weight, MAINTAIN weight...Improve skin cimplexion, Healthy Lifestyle....sebab Herbalife is a NUTRITION for a better life!

Hasilnya,
Aku sendiri dah turun 20kg!
Mama dah turun 14kg, masalah darah tinggi+migrain berkurangan.LEBIH BERTENAGA!
Papa is enjoying NW Formula for his health!
Kakak aku dah turun lebih 10kg waktu pantang dengan Herbalife tanpa menganggu breastfeeding even though tengah diet....

Just ask me HOW :)
p/s: haippppp don't delay your success. This is the time! ;)

Saturday, November 12, 2011

'Eid-ul-Adha & Mid Sem Break

Bismillah..

HAI! Im back..Mesti dah lame giler korang tak dengar cerita aku daripada blog kan? Agak-agak bosan dah aku tengok blog ni. Bahaha. So, nak start aktif balik. Semuanya daripada nasihat kakak aku ; kakyung @  diana : Sekarang beliau aktif giler update her blog >.<"

So, jom start dengan cuti mid sem yang sekaligussss dengan cuti raya haji ;)
Cuti nih, Alhamdulillah....wishlist aku tercapai...Contohnye :
  • Nak buat Apam Polka Dot (tick!)
  • Nak bawak my new qualified SUPERVISOR, Nurul Damia jumpe dengan our up-upline Puan Rahimah (tick!)
  • Nak buy new tyres for WRV (tick!)
  • Nak servis kereta (tick!)
  • Nak study (untick!)
KAH KAH KAH! Nak study ade jugak tu?!....Mase aku nak bawak balik notes harituh, aku berazam giler nak study...tapi dlm hati (pernahke aku study kalau cuti kat rumah?? erkkkk! aku akan study, aku akan study...kemain lagiiii...tp adela jugak notes aku bace ;pppp )

11.11.11. Istimewa sangat ke hari tuh? aku bertunang? TAK. aku bernikah? LAGILA TAKKK. ade orang merisik? *berangan2*
Semua TAK! Hari ni rumah kami buat Majlis Akikah untuk baby Hana Arissa & baby Khalish Naufal ;)
Sedappp sedappp korang tawu lauk pauk Tn Hj Rahman ni masak. (mama dah bg hint2 nak tempah untukk....erkkk) ekekeke. ;p Aku makan banyakkk gilerr..sambil promote2..
    "sedap weh masak...sedapp wehh..tambah la lagi...ma,,sedap giler weh...pa..sedap!!,,,,kakyung    
     ..lauk ni sedappp"
Makanya, cuba korang bayangkan perut./usus korang byk daging kambing..lepas tuh korang biar kan je...lepas tuh minum air sirap..air teh o susu? EWWWW. busuknye perut aku kalau aku biarkan macam tu je sampai pagi esok?! TAKNAK. I sayang badan I. Jangan jage luar badan je taw kawan-kawan, tapi dalaman tak jage...hoho. EWW. busuk, ktor, jangan biasakan. BUT, aku ade solution. Herbalife produk memang sangat luar biasa! Bukan untuk kurus saje, but untuk HEALTHY LIFESTYLE jugak :)) 

Then, pergi dapur...terus grab NW Formula + Tea Mix + Aloe Drink. Campur terus. Seriussss sedap giler! melelehhhhh air liur mengidam kalau rase perut tak sihat..papa's FAV : NW Formula =)) 
alasan? sebab maniss_sedap...hahahaha.

(from left: Aloe Concentrate, Tea Mix, NW Formula)

Kalau korang tertanya-tanya...ape yang bestnye, dan ape BENEFIT kalau kite minum NW, Tea Mix dengan Aloe drink nih...BAGUS sangattt . Rugi la amat kalau korang takde kat rumah @ hostel. huhu. Meh scroll2 kat bawah ni :) Bcoz for me, everyone need Herbalife =') Jommm cekidauttt kat bawah key benefit :::;

Herbal Aloe Concentrate :
  • Soothes the stomach
  • Release occasional indigestion
  • Enhance intestinal health
  • Improves nutrient absorption
Tea Mix :
  • Energizing, alternative to coffee and tea
  • Speed Up calories & FAT BURNING
  • Great for Concentration
  • Antioxidants, botanical, & flush out toxins
  • Reduce the risk for heart disease, cancer and ulcer. 
NW Formula :

  • Enhance blood flow to the heart
  • Keep blood vessel toned, flexible, & youthful for improved circulation
  • Support healthy blood pressure levels within a normal range.
Seriously laaa aku cakap through my experience, ketiga-tiga kat atas nih....TERBAEKKK!!
Semua nye feveret!! Aloe Drink buat muka aku kurang sgt naik jerawat...suke3, Tea Mix sangat membantu aku kekalkan berat badan ideal + energy!! NW formula buat tido aku setiap hari nyenyak macam baby...bile bangun tido, rase FRESHH gilerrr!! 

Need the products? for you? or for someone that you love?
NEED my coach? no problem...013-2751047/013-9468784 =)