Name:
Email Address:
No. Telefon :
Anda Berminat Untuk? : Turun Berat Badan
Tambah Berat Badan
Improve Kesihatan
Improve Kulit Muka
Kecergasan & Tenaga
Healthy Breakfast
Extra Income
Lokasi Anda?
Pernah menjadi Herbalife Distributor / Ahli?:

This form powered by Freedback

Sunday, April 10, 2011

Love Quote

"Real Men Always Have Time For Their Woman, No Matter What. 

Even If He's Busy , He'll Find A way To Make Time For Her "

=)

Tuesday, April 5, 2011

Tayar Kene Paku. pheww~

Bismillah...
Exam Microbe sudah selesai...tettt! Jangan ditanya kesudahannya, haha, siott je aircond kat KOS Exam Hall, taknak sejukkan hati aku time jawab exam. hukkk :(


So, balik dari exam, park wrv. ehh? kenape tayar aku kurang angin lagi nih? baruuu je pam minggu lepas dengan si dia.. haihs~

Untuk pengetahuan korang, walaupun aku nih orangnye clumsy, tapi aku sangat particular tentang mende-mende camnih, escpecially kereta nih, hadiah daripada orang tersayang, PAPA & MAMA.Mestila nak jage  tip top. Ingat senang ke nak dapat kereta for FREE? So, jangan pelik kalau aku nangis sebab kawan tertumpahkan air dalam kereta.Heee~

So, lepas basuh-basuh kain, packing2(tak ingat round yang keberape)..ingat, nak la keluar kejap pegi Petronas @ Shell yang terdekat, nak pam tayar. Siap-siap..pegila aku ke Petronas. Waktu nak pam tayar tuh, for the first time aku jadi-macam-tak-reti-pam tayar >___<. Adess. Muncul la pekerja Petronas kat situ, tolong aku pam. Lepas tuh, macam biasa..mulut mesti nak bercerita..
      " Bang, saye dah pam tayar last week, tak tawuu la kenape lembik balik..pelik saye!" . 
Abang tuh pun belek-belek..
      "oh..nih ha..kene paku, sempat diselamatkan lagi"

OK. Terima Kasih sebab inform! terharuu. haha. Them terus call Angah, Angah cakap, kalau kedai tayar tuh cas RM6 ke atas, lariii kedai lainnnnnnnnn (faham?)
Tapi, kedai yang aku pergi tuh, cas aku RM6 jugak! Aku pun bebel-bebel. Pekerja tuh membebel semula kat aku! =.=!

Sementara menunggu, jalan-jalan kedai-kedai tepi tuh..nampak Strawberry. GULPPP!!! Macam sedap, bile tanya harga... MAK AIHHH RM25 beb!!. As usual, nak jugak, nak jugak, bayarlah aku sambil membebel2 dengan orang-orang kat kedai tuh..

NAHHH! 
(Scroll sampai bawah untuk menatap gambar-gambar kejadian tadi...)






 STRAWBERRY!!


p/s : pesanan untuk kawan-kawan yang belum pakai kereta jugak! If korang tengok tayar kereta korang asyik kurang angin je, cek2 la mane2 part kot kot bocor! Plus, SEBELUM jalan jauh, cek angin tayar kereta jugak! Semoga perjalanan kite semua selamat. Kite hanya merancang, Allah yang menentukan.