Name:
Email Address:
No. Telefon :
Anda Berminat Untuk? : Turun Berat Badan
Tambah Berat Badan
Improve Kesihatan
Improve Kulit Muka
Kecergasan & Tenaga
Healthy Breakfast
Extra Income
Lokasi Anda?
Pernah menjadi Herbalife Distributor / Ahli?:

This form powered by Freedback

Friday, March 11, 2011

Thank You Allah

*mood : bersyukur*


Setakat nih, kat Malaysia, paling2 teruk pun banjir, kemarau...tsunami pun dah lame berlalu....Alhamdulillah, masih terselamat daripada sebarang bencana alam yang teruk-teruk. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Thank You Allah. 

Perjalanan pulang ke Bangi daripada Kuantan petang tadi sangat2 menyeramkan...Hujan lebat sangat,penat bahu, penat mata fokus kat jalan raya. Terserempak dengan banyak accident sepanjang jalan kat LPT. uhuk...Tadi pun,banyak kali tayar kereta terlanggar lopak air, Alhamdulillah!! masih bersenyawa sampai sekarang. Macam mane lah agaknye kalau dapat berita tak baik kan..kematian semua..arghh...tak sanggup.tak sanggup!

Hati gembira, bile dah nak exit Tol Kajang...tibe-tibe kene himpit pulak dengan lori besar2 kiri dan kanan...same2 laju..tawula besar...janganla pentingkan diri!! .gile! gile! gile!!!!!!!!!!!!!!! AKU BENCI LORI!! time tuh jugak aku brek kuat2 lepastuh SENTAP, dan MENANGIS SEKUAT HATI!  bawak kereta lepas tuh tangan terketar-ketar...jantung berdegup kencang gile...terbayang kereta aku remuk...pastuh kepala aku tersepit..mati..Nauzubillah! huhu. Sampai rumah, nangis2...mama bagi minum air, bace doa, tenangkan aku..Thank u mama....i love u...

Terima Kasih Allah, bagi kesempatan aku bersama-sama dengan orang-orang tersayang..terus melantak nasi 3pinggan lauk kari kepala ikan...kropok lekor + chocolate...Nasib baik ade tea mix Herbalife....tak payah la risau sangat berat akan naik..^__^

p/s: papa ckp : "knape ja tak kluarrr je kereta..pastuh marah dia..marah3..." - hahaa..lawak je papa nih
Interested nak order? Contact me: 013-2751047 (fiza)

Monday, March 7, 2011

Reminder!

Learn to live on your own.
Learn to live on your own.
Learn to live on your own.
Please. just living on your own Hafiza.
Its hurt. its really hurt. 

I'm heartless now....

*byknyeee keje. nak lari jauh-jauh plsss*