Name:
Email Address:
No. Telefon :
Anda Berminat Untuk? : Turun Berat Badan
Tambah Berat Badan
Improve Kesihatan
Improve Kulit Muka
Kecergasan & Tenaga
Healthy Breakfast
Extra Income
Lokasi Anda?
Pernah menjadi Herbalife Distributor / Ahli?:

This form powered by Freedback

Saturday, November 27, 2010

meluangkan masa bersama-sama :)

Bangun pagi-pagi, senyum tgk Cik Nja.Cik Nja comel!
em em,melting~(haha, perasan!)
lepastuh, kami pun main guling-guling depan tv kejap,
jalan-jalan kat taman luar rumah...Bile dah penat,
Cik Nja ajak mandi...Bile dah mandi,,,saye lapar..
Cik Nja bagi makan bubur yang dia masak awal pagi td. Shedapp~~ :P

Saye main-main kat dlm rumah, minum susu sket,,then tertido..
Bile bangun, saye kacau Cik Nja online..
Cik Nja rimas..dia ajak saya pegi dapur..
Dia potongkan saya buah tembikai...
Cik Nja cakap saye kuat makan (^__^)V
..................
Saye comot sebab makan tembikai, Cik Nja tukar baju saye...hihi.
Ahh, boring lagi..saye main mainan2 dengan Cik Nja.
Mainan kat rumah saye banyak..mummy belikan mostly~! ;)
.................
Bile dah petang, semua makanan pun dah saye telan,
Cik Nja selalu bagi saye makan; buah oren,tembikai susu,
air coklat,sup ayam, biskut, sosej, pancake, roti...
Perut saye pun dah buncet..saye guling2...dari atas karpet..ke lantai~
.............
Cik nja tengok tv..cerita Camp Rocks...Layannnnzz~
Taknak berpisah dengan cik nja...saye pun baring-baring kat dia..
Dia tak marah pun..dia usik-usik saya dengan senyuman manis dia...
padahal dia senyum2 manis sebab tgh main msg, opsss~

Tamat. Entry Restricted. haha.
Itulah sebahagian kisah saye bersama Cik Nja saye!~
✿◕ ‿ ◕✿

Sunday, November 21, 2010

MAHA 2010


Woahh,semua orang pun sibuk cakap pasal MAHA. saye mahu pergi jugee...jom! hehe. zura! zura! roger cepat..aaa takde geng, nak ajak sape entah nanti...

MAHA = Malaysian Agriculture, Horticulture, and Agrotourism Show :)

Semua event yang related dengan biotech nak pegi! suke! suke! suke kumpul pamplets, brochures, goodie bags and etc. Then, bile dah banyak sangat kat bilik tuh..mule la serabut sendiri sebab nampak bersepah.upss.haha..nampak je bersepah, tapi kemas je..heheh. XD

Okey, sape-sape ade area KL/Bangi roger2 cepat..boleh pergi same2. yeay~~!! :)

Tuesday, November 16, 2010

tetapkan hatiku, kuatkan semangatku!

Final exam untuk sem yang ke-5 baru je habis semalam. Alhamdulillah, dah kat rumah pun sekarang. Petang semalam juge balik rumah...Exam? Result? oh noo..harap-harap sangat semua pun pass. kalau tak pass, repeat lah nampaknye.hukhuk...taknakkk~~~!!!! =( i will cry a river for that sambil hentak2 muke kat bantal tak dapat terima hakikat gaye-gaye putus cinta punye orang ok, taknak fikir lagi.takutt,cuakk!

OK, nih dah kire entri baru/pertama untuk November kan? haha. dah lame tak update blog. bizi. hakhak. yee laa, bizi~~! malas pun ade sebenarnya. ape-apepun, october yang bezz! if only you know.hikhik.
thank you

Esok RAYA HAJI! Salam eidul adha untuk semua umat Islam. dan Salam baitullah...ahhh musim orang pegi haji..tengok orang tawaf Ka'abah kat tv pun dah boleh meleleh air mata, rindu sangat! rinduu...semoga berpeluang menjadi tetamu Allah lagi. nak sangat sangat, nak sangat datang lagi..pleaseee...how I miss that moment..tak fikir ape-ape dah kat Malaysia sangat, ibadah sebanyak mungkin...

Lastly, tolonglah tetapkan hatiku dan kuatkan semangatku.em hm. Semoga kamu juga semua kuat! tabah!
OH then,,nak wishh...happy holiday biotechnos~ semoga jangan terkejut tgk result diri sendiri nanti. pasrah ajee..redha..haha~!