Name:
Email Address:
No. Telefon :
Anda Berminat Untuk? : Turun Berat Badan
Tambah Berat Badan
Improve Kesihatan
Improve Kulit Muka
Kecergasan & Tenaga
Healthy Breakfast
Extra Income
Lokasi Anda?
Pernah menjadi Herbalife Distributor / Ahli?:

This form powered by Freedback

Wednesday, September 22, 2010

thank you!

terima kasih papa,mama,kakyung n angah juge! hari nih genap 2 tahun wrv on the road.hehe. tapi lagi 3hari baru genap 2tahun berada kat tangan aku actly=D. ape-apepun, Alhamdulillah! wrv banyak sgt2 berjasa, tak terkira..membawaku pulang ke rumah, berjumpa dgn org-org tersayang escpecially, membawaku melihat dunia luar lebih luas, belajar mcm2. yg spoil sket je..suke nyumpah org sejak bwk kereta nih! uhuk! tapi, takpe..seronok sgt ade wrv...Insya'Allah nja jage baek2 ye! (ek eleh,,pdhal plan dah keje nnt nak jual je kete tuh..ekekeke)

em hmmm...tadi habis paper natural product! arghh tak suke sgt subjek chemistry..nak muntah aku jawab paper tadi..dah penuh hati2,,tapi still ade byk mistake je..demmiitt..i hate chem ok~ sakit kpale dibuatnya tgk stctre byk2..hhuhuh..grr.. ade lagi 2paper plak...satu-Instrument ,,dua- Design..minggu depan baru habis sume midterm paper..haihs. hjung minggu kene pegi camping plak....tak ke penat cmneh? nak study lagi nnt..sabar jerlah..cmnihla student kan..tapi x sbr nak g camping pun ade jugak!! sbb golfren golfren besfren saya join skali nnt! n paling meriah..semua roommate ku juge~ ngee =D

p/s: entry luahan perasaan.sekian!

Thursday, September 16, 2010

sepatu buat mamaku


Finally, ape yang slalu aku ajukan kepada mama yang aku ingin & nak sangat membelikannya kasut yang selesa, cantik,berbaloi untuk mama menjadi kenyataan. Hehe.

Pagi tadi, keluar pegi Alamanda, jalan-jalan, then tengok movie sorang-sorang je. Tak tahulah kenapa, malam tadi aku beli tiket online(GSC) muvi tajuk DEVIL. Plan asalnya, nak tgk muvi dengan orang nihh, tapi dia cakap tak jadi. Nak wat camne..dah beli tiket, pegila tengok kan. Tiket lain, burn gitu jerlah =( Cite tuh buat aku sakit jantung dalam keadaan yang sejuk melampau tuh. Huh.

Then, terus kepada agenda mencari sepatu buat mamaku. Aku bercadang nak belikan kasut brand Crocodile @ Larrie..sebab harga pun tak mahal sangat dan mendapat sambutan kalangan sahabat-sahabat. Aku nak beli untuk aku?..hmm..bukan jenis membazir sangat ke arah itu. Lebih bahagia melihat orang yang tersayang bahagia :) Pelikkan lihat orang lain yang hidupnya tak mewah sangat tapi pakai kasut mewah2...handbag cantik2..handphone canggih2..guna duit macam air, tengok movie tiap2 minggu...huhu...muda2 dah didik diri dikelilingi kemewahan gune duit parents..wuwu.Aku pun teringin gak cmtuh, but there 'something' that always across my mind! a reminder! hmm + teringin nak tengok mama pakai handbag/baju/kasut cantik2 + bergaya macam kawan-kawan dia yang lain (isteri kpd kawan2 papa, her neighbours ke)...at least dia merasa selagi boleh merasa...huhu

Kenapa tibe-tibe nak beli kasut untuk mama? eheh. Mama mmg sangat suke kasut + handbag + make up juz like me and my sister. Tapi, sebab dia jarang cuci mata di shopping complex,, most of time spend jalan-jalan with her hubby beli barang rumah, pegi pasar, bayar bil, tempah kain...i mean...jalan-jalan sekitar cmtuh je..plus, duit dia pun banyak habis kat anak-anak mcm tempah baju utk anak-anak(dia tak kisah macam tuh), belikan itu ini untuk anak dan suami...dan kat brg-brg kat rumah. Sampaikan dia nak sangat kasut, dia just grab je kasut tinggi(dia suke kasut tinggi) kat kedai2 kasut yang dia jumpe. At the end, kasut yang dia pakai tuh(mcm wedges) boleh kemek. maybe sbb dia berat kot..pulak tuh,,mama still pakai! i'm so worried. Nanti dia stable ke tak?? tulang belakang dia camne?? HMM. bile tgk dia pakai tuh jadi mcm kesianlahkan..

Sebagai anak, tak sedap hati plak bile kita pakai kasut cantik2+mahal2+berkualiti...tapi tengok mama pakai kasut yang cantik tapi tak berkualiti? deym.mcm kejam je aku. mama dah berumur kot, of course I want to see her happy always..and 'stable'. hehe. Lagipun mama banyak berhabis untuk aku,belikan baju untuk aku, tempahkan aku baju kurung, belikan aku telekung baru, bagi MyVI , hadiahkan handbagsss, provide me great foods, great ideas and superb kasih sayang!! huhu.

Eventhough, tak kerja lagi, masih belajar,di bawah tanggungan papa+mama,seorang penyimpan duit yang kedekut dan boros at the same time(haha)....I bought mama a pair of shoes from NYC. (mule2 plan nak beli kan 2pairs..tp enough la 1pair dulu) Harganya ***.** but after diskaun..jadilahhh **.** Oklah... hehe.. I hope berbaloilahh to bear mama's kilogram..teehee XD Well, sronok tengok mama tersenyum jalan-jalan di rumah dengan senyuman =) walaupun kite slalu gaduh kan?kan? haha

(p/s: hati mak kite tak tahu, orang tua nih sensitif & complicated, kadang-kadang bile kite hulur duit, mungkin dia taknak, tapi kita boleh salurkan seperti hadiahkan benda yang dia selalu guna sekurang-kurangnya teman dia ke pasar(kalau mampu bayar, bayarkan :) )

Monday, September 13, 2010

raya two oh one oh :)


Selamat Hari Raya
Maaf Zahir & Batin

Friday, September 3, 2010

BALIK RUMAH!!

Alhamdulillah,, dah sampai kt rumah pukul 1thari tadi kot..lega sangat, sebab perjalanan tadi smooth je,, kereta pun tak banyak sangat,,tapi sampai2 je area bandar tasik selatan---->bangi....kereta banyak...err...adeh,,lenguh kaki tekan minyak tekan brek...nasib baik auto =)
jum same-same berbuka di rumah, menikmati hidangan bersama keluarga tercinta(ade papa,mama + adik je kat rumah) huhu....dan same-samelah kita bersolat tarawih berjemaah dan mengejar malam lailatul qadar! Insya'Allah.....kuatkan semangat, rajin2 ok semua!!
^__^