Name:
Email Address:
No. Telefon :
Anda Berminat Untuk? : Turun Berat Badan
Tambah Berat Badan
Improve Kesihatan
Improve Kulit Muka
Kecergasan & Tenaga
Healthy Breakfast
Extra Income
Lokasi Anda?
Pernah menjadi Herbalife Distributor / Ahli?:

This form powered by Freedback

Sunday, January 31, 2010

Mid-term BREAK

IS OVER!!

so, mid-term break kali ni asyik mkn ajerr jer kejenyer. sbb mak aku bising aku kurus sgt, hari2 dia konplem...smpaikan nak g swimming pun tak bagi sgt...huhuhu....sedih.dpt swimming 2kali je mgu cuti nih. tp, yg penting hati mak terjaga. susah rupenyer nak jaga hati mak. tapi, sayang mama sgt3!! cuti nih mama byk spend masa kat ja....yg paling x boleh blah..kite dua tgk cter my girl smpai pukul 340 pagi. hakhak.. mama mmg sempoi!! =)
plus; sempat jalan2 dgn zura&liz kt petrosains jugak and lepak kt McD,BBB..hihihi ^__^
cuti nih,mama asyik ajak ke sana ke mari uruskan hal itu dan hal ini. so, nota dan buku yg tebal dibawa pulang menaiki wrv **** itu belum disentuh selama 2-3hari berada dirumah pada awalnyer. sehinggalah, smpai satu mlm tuh, aku pun amek meja panjang letak dlm bilik....tepi tingkap...mmg berkobar-kobar dan smngt jer nak study,,,tp bile terkenangkan nasib seorang sahabat nih, lame-lame tak duduk keruan. so, tak berjaya jugak nak fokus study mlm tuh..huhu.
last-last...join mama tgk cter korea depan tv smbil borak...

then, next following day baru dpt luangkan masa kat nota-nota enzyme+halal hram in food ing.
2hari sblum balik, ktorg dua keluar duit ASB. hehe. duit ASB tuh, aku guna beli laptop baru..sukenyerrrr...suke sgt2...laptop lame ingt nak jual, bolehla simpan balik duit tuh buat wedding reception 3-4 tahun lg. hakhak. korang pun sume..jgn lupe saving ok!!

balik KL hari sabtu last week. this week balik kuantan hari sabtu juga. genap seminggu kat rumah. hm, puas hati....Alhamdulillah. walaupun tak kemana sgt, dpt spend time dgn mama pun dh ckup bermakna, walaupun kdg2 mmg ade gaduh2+ tak sefahaman pendapat+kecik hati. tapi lumrah kehidupan, tak baik mkn hati dgn mak sendiri. Astaghfirullahalazim. Hm,suke cuti kali nih, sbb dpt happykan mama, happykan iji(adik), plus kak nana(pembantu rumah)..scr kesimpulannya, dpt happykan org rumah la sbb dorng jer yg ade kt rumah.

ade ostrich kt bwh :P

p/s: tak ku sangka kt kuantan pun ade Ostrich! hakkzz~~

Monday, January 18, 2010

is this my last good bye?

well, let just see..if he's not for me, he will not looking for me anymore.
it is best to be truthful ryte? ;) dedicated to somebody:
Mariah Carey- My All



I am thinking of you
In my sleepless solitude tonight
If it's wrong to love you
Then my heart just won't let me be right
'Cause I've drowned in you
And I won't pull through
Without you by my side

[Chorus:]
I'd give my all to have
Just one more night with you
I'd risk my life to feel
Your body next to mine
'Cause I can't go on
Living in the memory of our song
I'd give my all for your love tonight

Baby can you feel me
Imagining I'm looking in your eyes
I can see you clearly
Vividly emblazoned in my mind
And yet you're so far
Like a distant star
I'm wishing on tonight

[Chorus]

Give my all for your love
Tonight

Sunday, January 17, 2010

confession of a shopaholic


nak tergelak pun ade bile bace tajuk...aku nih kire shopaholic terkawal la lagi....ehehe. pernah tgk tak muvi tuh? baek tgk. i did the same conclusion as she did!!
Sejak satu dua bulan nih aku slalu tgk locker aku mcm byk jer baju yg tak terpakai dan taknak pakai lagi..
so, aku selalu ngadu kt kawan2 aku. aku tak blehh tgk brg cantek2 kalo tak beli. ade dwet dlm purse jer, confirm grab. pikir skali jer takut nnt terlepas brg2 tuh.ekeke.
akhirnya, atas cadangan beberapa kawan....aku pun membuat jualan lelong gila2 untuk brgan yg lama, dan lelong half price untuk baju/seluar yg masih lagi cantik dan baru 1-2 kali pakai.
is it worth it for you? yes! of cuz~~

dan akhirnya, aku telah berjaya menjual:
blouse labuh-5

kemeja-1

cardigan-1

seluar slack-2

tudung-2

baju labuh-1

kasut baru-1


wahhh...kira banyak juga tuh...hihi...so, dah selesa sket bila tengok locker sendiri dan bolehla isi duit poket kan untuk balik KL hujung mnggu akan dtg nih....yeayy!! ^__^

p/s: thanx to all customers...siap ade request suruh jual collection handbag I lagi tuh You.....ahahahahaha

Sunday, January 10, 2010

cermin kereta

hari ni pergi repair cermin kereta depan. kat bahagian depan pemandu. sebab-sebab scratch tak dapat dikenal pasti oleh penyebab(pemandu). eh hm. penyebabnya adalah puan hardiana haris.

scratch tuh adalah sebesar syilin 20sen tapi bila pergi jumpa Dr.Cermin kat Gambang habis juge rm190( duit raya kot yg aku gune tuh) sedih jap >.< huwaa... frust frust. walaupun dah habis rm190, tapi kesan scartch tuh still nampak jelas sebesar 5sen!! Mr.Wong tuh ckp :" ini memang mcm ini, tak boleh kurangkan, ini parut pecah tuh, tapi tahan...jgn risau...u boleh wipe gune wiper mcm biase...bla3.." hm...ok, sbbkan mr.wong dan pekerja dia baik...aku diam jer tak byk komplen....lgpun gaya mr.wong tuh ckp mcm berpengalaman sgt. so tak byk nak argue dah. teringat kata2 mak aku; "itulah..bila dah berlaku ape kat kereta..mmgla 1hari jer amik masa nk repair ke aper ker...tapi rentetan peristiwa yg berlaku kemudian tuh yg menyusahkan lagi kita...! "

rentetan? rentetan ape plak nih....? maksud mama kt sini....cthnyer bila cermin kereta dah pecah sikit. bile nak repair, sekejap jer...tapi lpas tuh ade jer yg tak kene...cermin tuh dah tak secantik sebelum nih la..pastuh dtg plak mslh2 lain la.... cth yg laen...time aku reverse kat parking kolej talhah nih, terlanggar kete kancil yg kecil dan tak nampak dari side mirror (konon la..haha). lpas tuh repair bumper blkg habis rm280. dlm hati: "ok siap..sronoknyer kete dah x cacat..." lpas bbrapa hari kemudian..sensor yg ganti tuh bunyi2 dah tak btol la...ade nmpk scratch sket la...cat dah kaler laen la..bla3..." ha..tuh la mama maksudkan...rentetan masalah yg timbul dari 1masalah tuh. "ok ma, lpas nih ja ingat...ja akan jadi pemandu yg lebih berhemah dan berhati2 dan tidak gopoh-gapah lg...sayangggg mama! "

so, hari nih, mood saya x baek sbb cermin kereta depan saya still cacat juga sikit walaupun dah habes rm190. +__+ =( ;(

Thursday, January 7, 2010

-papa-



Tuesday, January 5, 2010

tolong ingatkan!

korang....kalau terjumpa saya...tlg ingatkan saya untuk melaksanakan 3perkara penting ini secepat mungkin:
1) RENEW PASSPORT
2
)AMEK GAMBAR BACKGROUND PUTIH
3) BAYAR YURAN MAHALLAH

bangun pagi

hari nih bangun pagi....baru aku teringat...lepas swimming yg sgt best mlm td, aku x buat ape2 pun lpas tuh...pening kpale sgt....msg2 dgn dia..pastuh trus tertido...bum. bangun jer pagi...aku teringat kt ayah aku. ish...ayh aku berharap aku dtg sini belajar rajen2 bkn maen2...huhuhu. i miss you papa....our last met @ KLIA aport...beria-ia nja balik weekend baru nih....only for 1purpose..... send u to KLIA...wuwu...see u next holiday....APRIL~~~
muka tgh boring sgt....tp sukeeee....sbb papa blanje KFC....haha

Friday, January 1, 2010

2010


welcome 2010 : New Year Celebration @ The Curve was not bad. but the fireworks bring my head left-right-left-up-right-left.(tak center lngsung!) tsss!~~