Name:
Email Address:
No. Telefon :
Anda Berminat Untuk? : Turun Berat Badan
Tambah Berat Badan
Improve Kesihatan
Improve Kulit Muka
Kecergasan & Tenaga
Healthy Breakfast
Extra Income
Lokasi Anda?
Pernah menjadi Herbalife Distributor / Ahli?:

This form powered by Freedback

Saturday, February 28, 2009

sakit hati!


Kenapa orang suke sakitkan hati kita suke-suke hati?
Tak ke mereka tahu yang kita ni manusia biasa jugak mcm org lain..?
Ade hati dan perasaan jugak kan.
Nak bergurau, biarlah berpada-pada….
Hormat lah jugak dia walau ape pun kan….

Lagi-lagi kalau dia tuh perempuan…
Perempuan ni sensitif dan mudah terasa/tersentuh.
Tak semestinya dia nampak happy-go-lucky…
Dia boleh atau sentiasa happy kalau kene kutuk-kutuk!
Bodoh la tuh! Fikirla jugak….

Alkisahnya,
Adela manusia ini…kalau dia nak amek kesempatan kat kita, dia berbuat baik dan layan kita dengan penuh hormat…buat kita tersenyum dan gelak2….tapi kalau dia tengah dengki atau buang tabiat atau berase yang kita ni tak de kepentingan kat dia atau ntah hape2 atau memang suke sakitkan hati kita kerana bagi dia itu hanyalah gurauan biasa…dia bukan main lagi kutuk2 kita…buat kita sakit hati dengan mulut laser dia…..

Dan…kemudian dia buat baik dekat kita semula, hanya kerana semata-mata ingin meminta tolong lagi…..apakah yang korang semua akan buat?!!
Tolong dia lagi? Atau biarkan jer? Atau berdalih dan memberi alasan..?!

Hati aku sakit….sakit hati…tak pernah aku sakit hati kat orang mcm nih!!
Bile aku sakit hati kat sorang, habis sume org aku jadi x bleh nak baik….sbb aku takut..tkut disakiti lagi!

Aku tak suke orang Hipokrit! Mulut laser! Suke jage tepi kain orang! Tet

Blog aku ikut suka aku lah nak mengomel ape.Kalau rase busy body,jgn tinggalkan komen. Kalau rase nak bg pendapat,tinggalkan komen! Shout for me please. I want shout from you!;-)

Tuesday, February 24, 2009

hai blog....

huhu...
lame gler x update....

byk perkara yg menyerabutkan kpale otak aku 2-3 minggu nih...
nih sumer gara2 mid term exam yg bertindan2,,,,
nak suruh aku berperang smpai ke pnguhujung nyawa la kononnyer...

huwaaaaaaa...........;-(

tinggal 1 paper lg....MCB!!!! here I come....ecececeh..
poyo jer....study x abeh lagi.....

weekend nih nak larikan diri dr UIA....buhbye!

mama............I miss u!

Sunday, February 15, 2009

great strength comes from faith in GOD

ja, you can through out this semester....
Just focus! focus! focus!
Insya'Allah....
FOCUS! FOCUS!
dont waste your time....
be patient...dont stress....just smile....

Ignore those 'things'....ignore that 'somebody'!!!!!!

hurmmm.....exam week..? or exam month....?
i'm so tired....
Ya Allah...gives me strength....and my frens too..
great strength comes from faith in YOU....
amennnn~